meewerken op kokopelli festival?

Wij kunnen altijd helpende handjes gebruiken!

Vrijwilligers op een bankje

Wat krijg je terug?

3 Shifts: 

 • Kokopelli 2024 T-shirt
  (te dragen tijdens je  shift)
 • Tegoedkaart voor drank of eten (ter waarde van 10 basisconsumpties* of voor hetzelfde bedrag eten, te gebruiken tijdens het festival op het terrein)
 • Broodje tijdens de shift
 • Medewerkersverzekering

2 Shifts: 

 • Kokopelli 2024 T-shirt
  (te dragen tijdens je  shift)
 • Tegoedkaart voor drank of eten (ter waarde van 5 basisconsumpties* of voor hetzelfde bedrag eten, te gebruiken tijdens het festival op het terrein)
 • Broodje tijdens de shift
 • Medewerkersverzekering

* basisconsumptie = frisdrank/biertje

1 Shift: 

 • Kokopelli 2024 T-shirt
  (te dragen tijdens je  shift)
 • Tegoedkaart voor drank of eten (ter waarde van 2 basisconsumpties* of voor hetzelfde bedrag eten, te gebruiken tijdens het festival op het terrein)
 • Broodje tijdens de shift
 • Medewerkersverzekering

Vrijwilliger worden?

Een festival organiseren doe je niet alleen, Kokopelli is ondenkbaar zonder de hulp van onze vele fantastische vrijwilligers en medewerkers! 

Wil jij graag ook deel uitmaken van de familie? Ben jij een krak in logistiek, een sociaal media wonder, programmator in spe of tap je de perfecte pint… dan willen wij jou! 

Wij zijn steeds op zoek naar vrijwilligers voor allerhande taken, zowel festivalvrijwilligers (bar/logistiek/security/veiligheidstaken, …) als opbouw -en afbraakvrijwilligers. Ook mensen die zich willen engageren in een van onze werkgroepen zijn altijd welkom!

Voel je je geroepen, kijk dan hieronder bij “shiften” of stuur een mail naar medewerkers@kokopelli.be

 

Ontdek hoe je kan meewerken!

medewerkers

Zie je shiftenroosters opstellen en een inkom organiseren als een uitdaging die je wil aangaan? Dan zit je bij werkgroep medewerkers op je plek!

Je gaat op zoek naar de beste securityfirma en denkt na over hoe de bezoekers aan de bars het best bediend kunnen worden.

Je verspreidt mee de oproep om alle shifts vol te krijgen en volgt de medewerkerslijsten op. Tijdens het festival ontvang je vrijwilligers, brief je hen over hun taak en hou je het goede verloop van de shifts in de gaten.

logistiek

Als logistieke medewerker bepaal jij hoe het festival eruit zal zien!

Je helpt met het opmaken van het grondplan. Je zorgt ervoor dat al het logistieke materiaal, van podia en barelementen tot trussconstructies, besteld en aanwezig is.

Je staat in voor het beheer van ons eigen materiaal en koopt/huurt extra tuig indien nodig.

Voor en na het festival coördineer je de opbouw en afbraak. Als aanspreekpunt sta je tijdens het festival in voor alle logistieke problemen én hun oplossingen.

decoratie

Weet je met je creativiteit geen blijf?

Op zoek naar een manier om eens helemaal los te gaan? Als deel van werkgroep decoratie zorg je voor de unieke Kokopelli-sfeer op ons terrein.

Je knutselt decorstukken ineen, schildert en vernist ze. Je komt regelmatig samen in de werkloods om te bouwen en bricoleren en weet daarnaast leuke samenwerkingen op te zetten met andere kunstenaars. Tijdens de opbouw bepaal jij hoe ons terrein er uit ziet!

communicatie

Ga je telkens op zoek naar de beste manier om een boodschap over te brengen? Ben je klaar om je grafische skills verder te ontwikkelen?

Is sociale media volledig je ding en kan je overweg met een website?

Dan is team communicatie écht iets voor jou!

Tijdens het festival begeleid je de cameraploeg en fotografen. Je brengt ons festival online in beeld en verspreidt content via verschillende media. Jij zorgt voor het fysiek en digitaal visitekaartje van ons festijn!

programmatie

Jij bent helemaal thuis in de global sounds en weet welke DJ’s het kot in brand kunnen zetten?

Dan wil je ongetwijfeld meehelpen aan de muzikale programmatie van Kokopelli!

We werken samen een programma uit dat elk type bezoeker kan bekoren. Je helpt ook mee aan de omkadering: je schrijft teksten voor de communicatie, je bepaalt mee de PA en backline en je denkt mee over de praktische podiumorganisatie en artisthandling.

Tijdens het festival zelf sta je in voor het onthaal van de bands en verzorg je de organisatie van het podium en de backstage.

 

meer dan muziek

Met jouw hart voor andere culturen en duurzaamheid bepaal je jaarlijks het thema en werk je er acties rond uit. Dit zowel op het festival als doorheen het jaar.

Je zet samenwerkingen op met organisaties en verenigingen. Je steekt leuke kinderanimatie in elkaar en bepaalt wat de bezoekers kunnen eten op het wereldmarktje. Je zoekt manieren om de ecologische voetafdruk van ons feest verder te verkleinen.

Tijdens het festival zorg je voor de begeleiding van de workshops en de kraampjes. Dankzij jou heeft iedereen de tijd van zijn leven!

sponsoring

Als geboren pitcher kan je een verhaal als de beste brengen. Je werkt sponsorpakketten uit die zowel voor ons als geïnteresseerde bedrijven win-win zijn. Je stelt een lijst van interessante firma’s op en organiseert sponsordagen om hen te overtuigen. Je vertaalt onze promotie naar marketingopportuniteiten.

Tijdens het festival organiseer je de sponsorreceptie en zorg je ervoor dat elk bedrijf zijn beloofde zichtbaarheid krijgt.

Partner worden

 

Ons festival organiseren lukt niet zonder steun van verschillende partners. We kunnen rekenen op steun van zowel verschillende overheden als heel wat lokale handelaars en bedrijven uit de regio.

Heb je interesse om ons een duwtje in de rug te geven? We kunnen zeker iets voor elkaar betekenen!

We hebben een aanbod in vaste partnerpakketten met een uitgekiende return. Maar er kan uiteraard ook altijd op maat worden gewerkt.

Interesse? Geef ons een seintje via info@kokopelli.be

Kokopelli vzw

Bankstraat 50

8560 Gullegem

België

0883.875.579 

RPR Gent, afdeling Kortrijk

info@kokopelli.be

Disclaimer & Privacybeleid