Prijs:
Volwassene (+12) = 13 euro
Kind (-12) = 5 euro

Waar ligt de camping van Kokopelli?
GPS:  Pijplap 47, Gullegem. Dit is op 500 meter wandelen van het festivalterrein. Er zijn op het kampeerterrein verharde rijstroken voorzien. De camping is open van vrijdag 16u tot maandag 10u.

Welke faciliteiten zijn op de camping aanwezig?
Er zijn wc’s, warme douche, afvaleilanden, een gezellige bar, een warme vuurplaats en permanente bewaking voorzien. Voor personen met een handicap zijn er aangepaste douches en toiletten. Je kan ter plaatse een uitgebreid ontbijt verkrijgen. Ook voor een snelle hap, verschillende soorten croques en andere versnaperingen, kan je de ganse dag door op de camping terecht. 

Wat met mijn auto?
Om de camping rustig en vooral veilig te houden, worden auto’s niet toegelaten op het kampeerterrein. Campers en caravans zijn toegelaten in de daarvoor voorziene zone (een medewerker wijst u de weg).

Kom je met de auto? Geen probleem, je kan je materiaal ‘verhuizen’ met een kruiwagen die gratis ter beschikking gesteld wordt. Je wagen kan op 300 meter van de camping geparkeerd worden (kruispunt Beekstraat en Heulestraat). Uiteraard zijn we hevige fan van het openbaar vervoer en carpoolen!

Hoe rustig is het op de camping?
Een subjectieve vraag, maar het is er zeker rustig en proper. Kokopelli is een festival van respect. We respecteren elkaars nachtrust en privacy. En samen maken we werk van een propere camping.

Wie baat de camping van Kokopelli uit?
Camping Kokopelli wordt uitgebaat door de ouders en begeleiders van “De Levensboom” uit Wevelgem. Dit is een ervaringsgerichte Freinet-school, waar de beleving van het kind centraal staat.

De Levensboom aan het woord:
We geloven dat wat we leren uit eigen ondervinding, door te experimenteren met vallen en opstaan, door iets met eigen ogen te zien, horen en voelen, veel langer bij blijft dan wat we leren in een klassieke, klassikale school-context.

We willen onze kinderen maximaal de kans geven om te beleven en te ervaren, en dit betekent dat we ook regelmatig de klas verlaten en de wereld in trekken. Het uitbaten van camping Kokopelli geeft ons de gelegenheid om bij te dragen aan een wereldmuziekfestival, iets wat nauw aansluit bij de wereldvisie die wij als school willen meegeven aan de kinderen, en tegelijk wat geld bij mekaar te sprokkelen om een deel van de kosten van de schoolwerking te dragen en het op die manier betaalbaar te houden voor alle ouders. En natuurlijk houden we ook gewoon van de sfeer en gezelligheid op en rond Kokopelli!