Menu
18-19 mei 2019

Waterverhalenwandeling

Kokopelli goes walking! Naar aanleiding van wereldwaterdag organiseren we op 24 maart 2018 een waterverhalenwandeling.
Een waterwadde? Een uitgetekende wandeling met vertellers op het parcours die een verhaal brengen rond water in een werelds jasje.

De wandeling start aan Brasserie Bergelen en is ongeveer 6 km. Dit is de afstand die gemiddeld wordt afgelegd naar de dichtstbijzijnde waterput in Afrika.
Tussen 14 uur en 17 uur zijn jullie welkom om te komen luisteren naar de diverse vertellers en verhalen.
Kan je er niet bij zijn? Vanaf 22 maart is de wandeling beschikbaar en vind je een brochure met de verhalen + plannetje terug in Brasserie Bergelen en Koffiehuis De Hofnar

We sluiten op 24 maart de dag af met een Fiësta, kom de wereldse Kokopelli vibe opsnuiven in café Den Osse, Gullegem.

Wereldwaterdag 2018 is...
Onze toegang tot drinkbaar water 'vieren' en onze solidariteit tonen met de mensen die elders op onze planeet geen toegang hebben tot veilig water.

Waarom?
Omdat drinkbaar water in vele landen niet voorhanden is en omdat wij al eens durven vergeten hoe gelukkig we onszelf mogen prijzen dat wij dit altijd en overal ter beschikking te hebben. We gebruiken drinkbaar water uit de kraan zelfs voor zoveel meer dan enkel om te drinken.

Hoe?
Neem deel op 24 maart aan onze waterverhalenwandeling en ontdek dat een wandeling van 6 km niet zo vanzelfsprekend is om water te halen.